Επικοινωνία

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΜιλάμε για το βιβλίο με τον Ελένη  Γερουλάνου, την Αθηνά Μπίνιου και τον Χρήστο-Αρμάντο Γκέζο

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Την εκπομπή μπορείτε να ακούτε στους 102,5 των Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr  πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας. Αυτό το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με την παιδαγωγό συγγραφέα παιδικών ιστοριών Ελένη Γερουλάνου και για το βιβλίο της «Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει τα συναισθήματα» σε εικονογράφηση Φίλιππου Φωτιάδη(εκδόσεις Πατάκη), ανακαλύπτοντας συναισθήματα κατά την περιδιάβαση των παιδιών στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, καθώς και με τον τη συγγραφέα παιδικών και νεανικών βιβλίων, Αθηνά Μπίνιου για το παιδικό μυθιστόρημά της «Η κυρά της Αιξωνής», ένα εξαιρετικό βιβλίο, που περιγράφει την ιστορία ενός αρχαίου δρόμου(σειρά «Χελιδόνια» των εκδόσεων Πατάκη) αλλά και με τον βραβευμένο με το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα για το 2013 Χρήστο-Αρμάντο Γκέζο για το μυθιστόρημά του «Λάσπη», εκδόσεις Μελάνι μέσα από το οποίο ο συγγραφέας επιχειρεί να σκιαγραφήσει έναν ήρωα επώδυνα αληθινό, που εξεγείρεται, απογοητεύεται, οργίζεται, καταρρέει, έναν ήρωα που ισορροπεί στο όριο της θραύσης Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή για σχόλια, παρατηρήσεις και συμμετοχή στις κληρώσεις βιβλίων 24210-62024. Μπορείτε επίσης να μας προσφέρετε βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας  σε μια συνεργασία με το library4all (www.library4all.com) προκειμένου να ενισχύσουμε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα. Χορηγοί της εκπομπής μας η ΄Ανεμος Εκδοτική(www.anemosekdotiki.gr, Aιγίνης 14 Κυψέλη TK 11362, τηλ. 2108223574) και το Ξενοδοχείο Κυψέλη(Αγίου Νικολάου 1και Αργοναυτών- Βόλος, τηλ: 24210-24420, www.hotelkipseli.gr). Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.
Σας περιμένω κοντά μας
Διονύσης Λεϊμονής
Δεν υπάρχουν σχόλ


Μιλάμε για το βιβλίο με τον Γιώργο Κατσέλη, την Φιλομήλα Λαπατά και τον Νικόλα Ανδρικόπουλο...

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε στη συχνότητα 102,5 στα Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr  πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας. Αυτό το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τον συγγραφέα παιδικών ιστοριών Γιώργο Κατσέλη και για το βιβλίο του «Ο θησαυρός του Θεόφιλου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χριστάκης, ένα βιβλίο της σειράς «Μορφές του Νεότερου Ελληνισμού» μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η μορφή ενός «παρία» αγίου  ζωγράφου, καθώς και με τον εικονογράφο του βιβλίου, Νικόλα Ανδρικόπουλο.  Θα συνομιλήσουμε, επίσης με τη συγγραφέα  Φιλομήλα Λαπατά για το νέο της μυθιστόρημα «Η επιστροφή», ένα ιστορικό μυθιστόρημα, που κυκλοφορεί στη σειρά «Οι κόρες της Ελλάδας» των εκδόσεων Ψυχογιός. Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή για σχόλια, παρατηρήσεις και συμμετοχή στις κληρώσεις βιβλίων 24210-62024. Μπορείτε επίσης να μας προσφέρετε βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας  σε μια συνεργασία με το library4all (www.library4all.com) προκειμένου να ενισχύσουμε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα. Χορηγός της εκπομπής μας η ΄Ανεμος Εκδοτική(www.anemosekdotiki.gr, Aιγίνης 14 Κυψέλη TK 11362, τηλ. 2108223574). Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.
Σας περιμένω κοντά μας
Διονύσης Λεϊμονής 
 «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον Αλεξάνδρα Τσόλκα, τον Γιάννη Φαρσάρη και τον Πάνο Παπαπαναγιώτου...

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε στη συχνότητα 102,5 στα Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr  πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας. Αυτό το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, στην πρώτη εκπομπή του έτους, θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με την δημοσιογράφο και συγγραφέα Αλεξάνδρα Τσόλκα για το παιδικό της βιβλίο «Καληνύχτα, νεράιδα νονά»(σε εικονογράφηση Κατερίνας Βερούτσου), που κυκλοφορεί στη σειρά «μικρές καληνύχτες» των εκδόσεων Μεταίχμιο, με τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη για το νέο του βιβλίο «Φόβος Κανένας»,.μια συλλογή 29 μικροδιηγημάτων από τις εκδόσεις Openbook και με τον Πάνο Παπαπαναγιώτου για την ποιητική του συλλογή «Εάλω», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιωλκός και θα παρουσιαστεί το απόγευμα του Σαββάτου σε καφέ της πόλης του Βόλου Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή για σχόλια, παρατηρήσεις και συμμετοχή στις κληρώσεις βιβλίων 24210-62024. Μπορείτε επίσης να μας προσφέρετε βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας  σε μια συνεργασία με το library4all (www.library4all.com) προκειμένου να ενισχύσουμε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα. Χορηγός της εκπομπής μας η ΄Ανεμος Εκδοτική(www.anemosekdotiki.gr, Aιγίνης 14 Κυψέλη TK 11362, τηλ. 2108223574). Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.
Σας περιμένω κοντά μαςΔεν υπάρχουν σχόλια: